Bulgaria Radio List

CountryРадио Реакция

Радио Реакция

Радио Реакция
PLAY RADIO

Тя има различни цели – да осигурява практика за обучаващи се журналисти, да информира, да развлича, да се развива и структурира – насочено и устойчиво. На първо място – да бъде свободна трибуна за свободомислещи хора, необременена от икономически, политически и ведомствени интереси; незасегната от пошлостта на маркетинговите стратегии и разни задръстеняци; неопетнена от липса на расова, сексуална и класова толерантност.

През повече от четирите години от своето същестуване, радиото ни е приютило завиден брой идеи; толкова студийна продукция, че никой от нас не е успял да събере цялата на едно място; повече гости, отколкото можем да преброим; много свободен дух и любов; немалко чешити.

Ние сме „никому в угода, никому напук” (по Й.хербст); „лумпенпролетариат” (по К.маркс); „добри хора” (по Х.томпсън); „няк’ви там студенти на четвъртия етаж в Журналистическия” (по произволен академичен ръководител); „само мечтател(и)” (по Д.таралежков).

Ако ти съшо се чувстваш такъв и имаш какво да кажеш – заповядай при нас! Лекуваме срам, тесногръдие и други социални зависимости.

Go to Station Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translation


Get it on Google Play